Gjør 2018 til et morsomt og spennende år på jobben! Motiverte kundebehandlere søkes til vårt Gran Canaria-team!

Tar du utfordringen, her er vi allerede godt i gang! Vi utvider og vil ha flere motiverte lagspillere – Mann, dame, gutt, jente? Stillingen kan passe like godt for alle.

Da vi har forskjellige arbeidsoppgaver tilpasser vi etter hva som passer for deg. Det kan være møtebooking, oppfølging av eksisterende kunder, eller direktesalg til bedriftsmarkedet ved bruk av e-post, telefon og sms.

Erfaring fra telefonsalg er ikke nødvendig, da vi tilbyr full opplæring, men det er selvfølgelig en fordel.

Arbeidsoppgaver:
– Møte booking
– Salg til nye og eksisterende kunder
– Bygge solide kunderelasjoner

Hvem er du:
Du behersker norsk muntlig og skriftlig. Er lærevillig og sulten på å lykkes innen salg og markedsføring. Du må være strukturert og effektiv, da mye av jobben krever selvstendig arbeid. Komfortabel med å benytte telefon som arbeidsverktøy.

Hva tilbyr vi:
Seriøse produkter/tjenester rettet opp mot bedrift, offentlig eller frivillige organisasjoner i Norge. Full opplæring og meget gode provisjons- og bonusordninger. 5 dagers uke på dagtid, som tilsier 3-4 timer med sol hver dag etter arbeidstid hele året. Det er også mulighet til innarbeiding for langhelg.

Noen samarbeidspartnere og målgrupper:
– Moove24.no (større bedrifter og offentlig sektor)
– SMS Betaling AS (Idrettslag og foreninger som mottar kontingent fra medlemmer)
– Vierato Spain SL (små og mellomstore bedrifter)

For mer info rundt stillingen, ring Arvid Grønningen på telefon 0034 697 901 765 eller 0047 948 22 556 alle dager, eller send oss din CV og søknad nå, der du forteller om deg selv og hvorfor akkurat du er den rette personen for denne stillingen, så tar vi kontakt. Husk mobilnummer.

Arbeidsgiver: Arka Marketing
Stillingstittel: Møteboker/ selger
Kontaktinfo: Salgssjef Arvid Grønningen
Tlf spansk: 0034 697 901 765
Tlf norsk: 0047 948 22 556
E-post: post@arkamarketing.com
Frist Snarest

Vi søker dyktige selgere til vårt Gran Canaria-team!

Arbeidsgiver Arka Marketing

Stillingstittel Møteboker/ selger

Frist Snarest

Da vi har forskjellige arbeidsoppgaver tilpasser vi etter opplæring hva som passer for deg. Det kan være møtebooking, oppfølging av eksisterende kunder, eller direktesalg til bedriftsmarkedet ved bruk av e-post, tlf og sms.

Hvem er du:

Du behersker norsk muntlig og skriftlig. Er lærevillig og sulten på å lykkes innen salg og markedsføring. Du må være strukturert og effektiv, da mye av jobben krever også selvstendig arbeid. Du trenger ikke å ha salgserfaring, men er selvfølgelig en fordel.

Hva tilbyr vi:

Seriøse produkter rettet opp mot bedrift, offentlig eller frivillighet i Norge. Full opplæring og meget gode provisjons- og bonusordninger. 7 timers arbeidsdag og 5 dagers uke, men med mulighet til innarbeiding for langhelg.

Ta sjansen, kontakt undertegnede for spørsmål, eller send oss din CV og søknad nå, der du forteller om deg selv og hvorfor akkurat du er den rette personen for denne stillingen.
Vi ordner arbeidstillatelse på Gran Canaria, er behjelpelig med søk av bosted og andre praktiske gjøremål ved ankomst! Våre kontorer befinner seg i Vecindario, 10 km fra flyplassen mot syd.

Kontaktinfo:

Salgssjef Arvid Grønningen

Tlf spansk: 0034 697 901 765

Tlf norsk: 0047 948 22 556

E-post: post@arkamarketing.com