Vi søker dyktige selgere til vårt Gran Canaria-team!

Arbeidsgiver Arka Marketing

Stillingstittel Møteboker/ selger

Frist Snarest

Da vi har forskjellige arbeidsoppgaver tilpasser vi etter opplæring hva som passer for deg. Det kan være møtebooking, oppfølging av eksisterende kunder, eller direktesalg til bedriftsmarkedet ved bruk av e-post, tlf og sms.

Hvem er du:

Du behersker norsk muntlig og skriftlig. Er lærevillig og sulten på å lykkes innen salg og markedsføring. Du må være strukturert og effektiv, da mye av jobben krever også selvstendig arbeid. Du trenger ikke å ha salgserfaring, men er selvfølgelig en fordel.

Hva tilbyr vi:

Seriøse produkter rettet opp mot bedrift, offentlig eller frivillighet i Norge. Full opplæring og meget gode provisjons- og bonusordninger. 7 timers arbeidsdag og 5 dagers uke, men med mulighet til innarbeiding for langhelg.

Ta sjansen, kontakt undertegnede for spørsmål, eller send oss din CV og søknad nå, der du forteller om deg selv og hvorfor akkurat du er den rette personen for denne stillingen.
Vi ordner arbeidstillatelse på Gran Canaria, er behjelpelig med søk av bosted og andre praktiske gjøremål ved ankomst! Våre kontorer befinner seg i Vecindario, 10 km fra flyplassen mot syd.

Kontaktinfo:

Salgssjef Arvid Grønningen

Tlf spansk: 0034 697 901 765

Tlf norsk: 0047 948 22 556

E-post: post@arkamarketing.com